Ügyvédre mindenkinek szüksége van, és ez általában mindig az élet egyes jelentős, különleges fordulópontjain történik meg. Ingó- vagy ingatlan vétel, vagy értékesítés során, esetleg közlekedési baleset, vagy orvosi műhiba részesei is lehetünk, de ha gazdasági társaságot, vagy társadalmi szervezetet kívánunk létrehozni, talán munkahelyi, vagy kötelmi jellegű konfliktusunk támad, esetleg házasságot kívánunk megkötni, vagy felbontani szintén célszerűnek tűnik ügyvédi segítséget igénybe venni.

Fentiek alapján látható, hogy az ügyvédi tevékenység milyen széles körben, és az adott jogterületet illetően általában rendkívüli jelentőséggel befolyásolja az életünket, ezért érdemes a lehetőségek közül a legmegfelelőbb megoldást választani. A polgárjog területén irodánkban a fent felsoroltakkal egyidejűleg, valamint azokon túlmenően foglalkozunk elektronikus cégeljárással, peres képviselettel, jogi tanácsadással, bármely szerződés, beadvány, vagy irat elkészítésével, pénz és értéktárgy letéti kezelésével, adótanácsadással. Egyben amennyiben a probléma megoldása további speciális szakismereteket igényel, úgy a megfelelő szakemberekhez történő továbbközvetítéssel segítünk Tisztelt Ügyfeleinknek.

Az Ügyvéd és az Ügyfél között meglehetősen szoros, alapvetőn bizalmi jellegű jogviszony jön létre, így többek között ezért is nevezi megbízásnak a jogügyletet a jogalkotó. Az Ügyfél biztonságát az ügyvédi titok intézménye garantálja. Az Ügyvéd Ügyfelével sok esetben szükségszerűen olyan mély emberi kapcsolatot létesít, ami alkalmassá kell, hogy tegye őt az ügy megfelelő ellátására. Előfordul, hogy gyakran a tartós kapcsolat következtében az Ügyvédet már szinte barátként kezelik, de akik a folyamatot nem ilyen módon közelítik meg is tudják, hogy ügyvédi segítségre folyamatosan szükség van. A gazdasági élet szereplői számára pedig nem kérdés, hogy fontos üzleti döntések előkészítésében – más szakemberek mellett – az adott szakterületet jól ismerő Ügyvéd tanácsai is nélkülözhetetlenek.

Ha időben felkeresünk egy megfelelő szaktudással felfegyverzett hozzáértőt, a helyes tanáccsal, vagy útbaigazítással az esetek jelentős többségében elkerülhetjük a nagyobb bajt és a kár bekövetkezését, ha pedig már megtörtént a baj, akkor mindenféleképpen nélkülözhetetlen a szakmai segítség igénybe vétele.

Irodánk készséggel áll az Önök rendelkezésére!

Dr. Sebesi Csaba
Ügyvéd
Telefon: 06-1-445-0456
Fax: 06-1-445-0457
Mobil: 06-30-27-11-573
Email: iroda@drsebesi.hu

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.